LED-ELEKTRONIIKKA (ODM)

Asiakkaat ja yhteistyökumppanit tuntevat Tepcompin teknisestä LED-taituruudesta. Aloitimme innovatiivisen LED-tuotekehityksen ja valmistuksen vuonna 1997 ensimmäisten joukossa. Vuosien kokemuksen kautta tiedämme LED-teknologian ja sen mahdollisuudet ehkä paremmin kuin kukaan muu Suomessa.

Tuomme pitkäaikaisen osaamisemme mukaan asiakastoimituksiimme. Harkitulla suunnittelulla, toimivalla tuotannolla ja teknisillä oivalluksilla saadaan luotua LEDien osalta toimivia käyttökokemuksia ja upeita lopputuloksia.

TEPCOMP ON AJAN HERMOLLA LED-TEKNOLOGIASSA
LED-teknologia on vielä murrosvaiheessa ja alan standardit vielä muotoutumassa. Seuraamme LEDien kehittymistä herkeämättä ja olemme muun muassa yksi harvoista kotimaisista yrityksistä, joka on hyväksytty kansainväliseen LED light for you -verkostoon sekä Zhaga-konsortiumiin. Teemme läheistä yhteistyötä kaikkien tunnettujen LED-valmistajien kanssa.  Tuotekehitys- ja suunnittelutiimimme on kiinteästi mukana LED-projekteissa, jotta jokainen yksityiskohta on lopputuotteessa kohdallaan.

LED-tuotteiden suunnittelupalvelumme sisältävät tuotteen konsepti- , elektroniikka- ja jäähdytyslevysuunnittelun. Optiikka- ja mekaniikkasuunnittelu tehdään alan parhaiden asiantuntijayritysten yhteistyöverkostossa. Tuotteiden valmistuspalvelut sisältävät kaiken aina materiaalihankinnasta lopputestaukseen ja pakkaukseen asti.

LED-valmistuksemme tapahtuu moderneilla koneilla, jotka soveltuvat erikokoisten sarjojen tuotantoon. Loppuun hiotun tuotantoprosessimme ansiosta hallitsemme Suomen mittakaavassa poikkeuksellisen isoja tuotemääriä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Petri Haanpää
Sales and Account Director, Lighting

Gsm 040 502 8200
Email petri.haanpaa@tepcomp.fi

LED-valaisimet

Sopimusvalmistuksen lisäksi Tepcomp valmistaa sekä standardimoduleita että räätälöityjä ratkaisuja  asiakkaiden tarpeisiin.

LED-Teknologian edut

  • Pitkä käyttöikä
  • Energiansäästö
  • Pieni koko
  • Tärinäkestoisuus
  • Himmennettävyys
  • Ei elohopeaa
  • Ei palovaaraa
  • Mahdollisuus uusiin sovelluksiin, joihin perinteisillä tuotteilla ei pystytä